Milt tryck från chefen och rejält sug från medarbetarna

Högre chef har alltid varit en nyckelspelare när du skall utveckla ditt ledarskap. Vi har känt till det ett tag nu – även om sorgligt få utbildningsföretag gör något av den kunskapen. De senaste åren har vi lagt till en pusselbit som också gör medarbetarna delaktiga i att implementera det som chefen lär sig på våra kurser. Chefen leder ett antal workshops med sin personalgrupp, vrider och vänder på hur det skall tillämpas, och bygger tydlighet i sina roller. Funkar riktigt bra faktiskt.

Vi då? Vi ger chefen strukturen, manuset, övningar & tillämpningsuppgifter. Och såklart är våra fantastiska teorifilmer kärnan i varje workshop! Nya kunskaper gör inte nytta förrän de omsätts i praktiken. Vi har hjälpt en hel del kunder med det här och berättar gärna mer.  Nyfiken? Hör av dig till Christian.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *