De som bygger nytt!

Det finns få saker som är mer centrala i människors liv än deras hem. Där det mesta sker, drömmar byggs och förverkligas, där skratt & gråt hörs. Där unga och gamla lever sina liv.

Och Sveriges främsta leverantör av just hem valde Nordpuls för sin ledarutveckling – vi är såklart stolta! Det började 2016, med sex dagar ledarskap uppdelat på tre moduler som innehöll allt från Transformerande Ledarskap till förändringsledning. Och eftersom de vill fortsätta utvecklas har vi fått förtroendet att fylla på: chefsdag med träning runt knepiga ”case”, presentationsteknik & retorik, och att hjälpa dem vidare i processen att staka ut vägen framåt. Ett otroligt stimulerande uppdrag – det ger massvis av energi att få jobba med företag som har starkt driv. Och en förmån att få arbeta med samtliga chefer!

Christian berättar gärna mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *