Vi tillhör definitivt FAN-klubben

 

Ett företag i södra Dalarna är mitt i en synnerligen ambitiös resa som bland annat innebär att nästan fördubbla omsättningen inom några år. Som ett led i detta ville man också utveckla lönemodellen och införa individuell och differentierad lön. Vi (Maria, Petter & Leo) hjälpte mer än gärna till! Ordentlig förstudie på plats i produktionen, sedan träning med otaliga rollspel för chefer OCH såklart för medarbetarna. Allt varvat med att deras egen organisation genomförde informationsträffar och workshops för att bygga förståelse för den nya lönemodellen. Det kanske roligaste med uppdraget är att organisationen tänker strategiskt och långsiktigt. För oss på Nordpuls innebär detta troligen att vi bygger vidare med steg två och tre i år! *håller tummarna*

… hör av dig om du vill veta mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *