Det Gröna Sköna

 

Hösten 2015 fick vi frågan om vi kunde ta fram en ledarskapsmodell för en av Sveriges största organisationer inom folkrörelseidrott. Såklart ville vi det! Utmaningen var att balansera vetenskapliga modeller med användarvänlighet. Modellen vi arbetade fram skulle användas hela vägen från en ideellt arbetande yogainstruktör ända upp till nationellt kansli. Vi byggde konceptet runt Transformativt ledarskap med lite inspiration från UL. Allt präglat av glädje och gemenskap, och hög delaktighet från organisationen.

Leo och Petter jobbade tillsammans med Mia Petré-Lennerman från MP3 consulting, och tillsammans arbetade vi i tät dialog med uppdragsgivaren fram till våren 2016 då konceptet lanserades för över 400 deltagare i Lloret de Mar utanför Barcelona. Ett fantastiskt uppdrag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *