Öppen utbildning

Vi har en del öppna utbildningar där vem som helst kan delta i utbildningen. Främst inom 2 områden;

 

Utvecklande Ledarskap (UL);  

Är ett koncept Försvarshögskolans tagit fram och forskat på. Det är beprövat och har funnits sedan början av 2000-talet. En av de populäraste ledarskapskurserna som idag finns i Sverige. Vi började med UL 2003 och har genomfört över 100 kurser. Idag genomföra vi ca 10 kurser varje år och vi gör det både som öppen kurs och som ren organisationskurs. Alla UL-handledare genomgår Försvarshögskolans utbildning i konceptet och förhållningssättet, och fördjupar även sina kunskaper återkommande genom seminare-träffar inom handledarnätverket.

Vi har även handledare som genomgått handledarutbildning i UL för att få certifiera nya UL-handledare.

När vi genomför UL är det vårat utbildningsföretag som står som värd; Nordpuls Utbildning AB.

Är ni intresserade av UL så har vi dels öppna utbildningar, men vi har också organisationer som vill köra internt för dem själva. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi snarast.

Vill du läsa mer om UL och framförallt hur vi bedriver dem, klicka in på utvecklandeledarskap.se  

Vi har även samarbetspartner som vi gärna rekommenderar om ni är intresserade av IL eller UGL.

 

Presentationsteknik/Retorik

Att kunna uttrycka sig och övertyga andra om vad jag eller organisationen vill är en viktig kompetens och förmåga. I våra kurser om presentationsteknik och retorik tränar vi på just detta. Vi är övertygade om, precis som i alla våra utbildningar, att det är svårt att bli bättre om vi inte tränar. Därför lägger vi stor fokus på just träning. 

I denna utbildning får ni hjälp med hur man bygger en struktur och ett intressant innehåll, hur man för sig på scenen, hur man argumenterar för sitt budskap, hur powerpoint bör användas och mycket mer än så. Och så tränar vi förstås. 

Hör av er om ni är intresserade.