Värme och extremt högt tryck

Petter har alltid varit förtjust i Mora och alltid förknippat staden med målgång. Allt började med ledarskapsträning för teamledare för några år sedan – lite på temat ”att leda utan att vara chef”. Bra människor i en av Dalarnas absolut häftigaste verksamheter. För snart ett år sedan fick vi förtroendet att dra igång nästa steg. Dels fick de hyra en HR-expert av våra vänner Kraftplan för att vässa avtal, processer och policys. Sedan kopplade vi på ledarsträning för samtliga chefer inkl 360 och personlig coachning – och då var såklart Leo drivande. Intressant uppdrag, lite av helhetsgrepp och alltid en välsignelse när man har möjlighet att påverka verksamheten hela vägen. För mer info – hör av dig till oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *